Ant grotelių kepta žuvis su citrina ir juodaisiais pipirais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Bet kokios žuvies filė, 1 kg
  • Česnako skiltelės, 2 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 0,25 stikl.
  • Citrinos sultys, 1 v.š.
  • Tarkuota citrinos žievelė, 0,5 a.š.
  • Malti juodieji pipirai, 0,5 a.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Raudonėliai arba rozmarinai, 1 a.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame dubenyje sumaišykite smulkiai supjaustytą ar tarkuotą česnaką, aliejų, citrinos sultis, žievelę, pipirus, druską ir žoleles, sudėkite žuvį taip, kad marinatas dengtų visą paviršių. Uždenkite dangčiu ir palikite marinuotis šaldytuve 15-20 min.

  2. Įkaitinkite grilį (arba įkaitinkite orkaitę) iki 150 laipsnių, vienu sluoksniu ant grotelių išdėliokite žuvies gabaliukus. KEpkite iš abiejų pusių po 5-10 min.

Receptą atsiuntė: Diana

Komentarai

Greita receptų paieška