Antienos salotos su ypatingu padažu
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
- Antis, 400 gr.
- Medus, 1 v.š.
- Sojos padažas, 1 v.š.
- Aliejus, 2 v.š.
- Druska
- Vyno actas, 2 v.š.
- Serbentų džemas, 2 v.š.
- Avokadas, 1 vnt.
- Salota, 1 vnt.
- Kininis kopūstas, 300 gr.
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite medų ir sojos padažą, šiuo mišiniu aptepkite krūtinėlę ir marinuokite apie 3 - 4 val. Iškepkite keptuvėje arba orkaitėje.
Į lėkštę sudėkite smulkintas salotas, kopūstą, avokadą ir antieną, užpilkite aliejaus, acto ir džemo mišiniu.
Receptą atsiuntė:
Neringa
Komentarai