Argentinietiškas troškinys

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Jautiena, 750 gr.
  • Svogūnai, 2 vnt.
  • Pomidorai, 2 vnt.
  • Sviestas, 50 gr.
  • Mėsos sultinys, 200 ml
  • Kriaušė, 1 vnt.
  • Razinos, 2 v.š.
  • Druska
  • Pipirai
  • Bulvės
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplaukite, pašalinkite plėves, supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūnus.

  2. Nuplikinkite ir nulupkite pomidorus, supjaustykite minkštimą stambiais gabaliukais.

  3. Iš mėsos likučių išvirkite sultinį, pasūdykite.

  4. Gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite mėsos gabaliukus, kol paruduos.

  5. Sudėkite svogūnus, pomidorus, pamaišydami gaminkite dar 5 minutes. Supilkite sultinį, įberkite druskos, pipirų, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 valandą.

  6. Kriaušę nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas. Vaisių supjaustykite gabaliukais. Razinas nuplaukite.

  7. Sudėkite kriaušę ir razinas į troškinį, gaminkite 10 minučių. Bulves virkite atskirai (bet galima sudėti į tą patį troškinį, likus 30 minučių iki gaminimo pabaigos).

Receptą atsiuntė: Regina

Komentarai

Greita receptų paieška