Dideliame puode ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite aliejų, apkepkite svogūną apie 5 minutes, sudėkite česnaką ir kepkite dar minutę, sudėkite pomidorų pastą, jautienos faršą ir gaminkite, kol mėsa nebebus raudona. Nupilkite riebalus, puodąir vėl pastatykite ant ugnies.
Suberkite paprikos miltelius, kuminus, raudonėlius, kajeno pipirus, pagal skonį įdėkite druskos ir juodųjų pipirų. Sudėkite nusunktas pupeles ir sutrintus pomidorus, užvirinkite, sumažinkite temperatūrą ir troškinkite 20 minučių. Jei reikia, įberkite dar druskos ir pipirų.
Patiekite pabarstę sūriu, uždėję šiek tiek grietinės ir smulkintų svogūnų laiškų.
Šis puikus šildantis troškinys itin tiks šaltai dienai!
Komentarai