Avietinis varškės desertas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Aviečių uogienė, 100 gr.
  • Avietės, 200 gr.
  • Varškė, 250 gr.
  • Grietinėlė, 150 ml
  • Vafliai arba trapūs sausainiai, 100 gr.
  • Šokoladas, 50 gr.
  • Cukraus pudra, 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertrinkite per sietelį, išplakite plaktuvu iki vienalytės masės kartu su grietinėle ir cukraus pudra.

  2. Sausainius arba vaflius sutrupinkite (bet ne per smulkiai), šokoladą sutarkuokite.

  3. Į stiklinę įpilkite šiek tiek uogienės, varškės masės, įberkite sausainių arba vaflių ir šokolado, vėl užpilkite varškės masės.

  4. Galite pakartoti (viršutiniame sluoksnyje turi būti varškė). Papuoškite avietėmis ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Jurga

Komentarai (1)

Danutė 2019-05-02 11:39
Šaunus desertas,kartais keičiu uogienes ir vaisius.Ačiū už receptuką.
Greita receptų paieška