Avinžirnių salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Virti avinžirniai, 70 gr.
  • Vidutinio dydžio agurkas, 1 vnt.
  • Paprika, 1 vnt.
  • Smulkintas raudonas svogūnas, 0,5 vnt.
  • Smulkintos alyvuogės, 0,5 stikl.
  • Trupinta feta, 0,5 stikl.
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų
  • Baltojo vyno actas, 0,25 stikl.
  • Alyvuogių aliejus, 0,5 stikl.
  • Citrinos sultys, 1 v.š.
  • Šviežios kapotos petražolės, 1 v.š.
  • Aitriųjų paprikų dribsniai, 0,25 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišykite avinžirnius, supjaustytą agurką, papriką, alyvuoges ir fetos sūrį, pabarstykite druska ir pipirais.

  2. Į stiklainį supilkite actą, aliejų, citrinos sultis, suberkite petražoles, aitriųjų paprikų dribsnius, įdėkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską išplakite ir užpilkite salotas.

Receptą atsiuntė: Milda

Komentarai

Greita receptų paieška