Avižinė pusryčių košė su moliūgais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Kokosų pienas, 2 stikl.
  • Avižiniai dribsniai, 0,66 stikl.
  • Trintas moliūgas, 0,5 stikl.
  • Ispaninio šalavijo sėklos, 0,5 v.š.
  • Vanilės ekstraktas, 0,5 a.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Cinamonas, 0,5 a.š.
  • Imbierų milteliai, 0,25 a.š.
  • Malti muskatai, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode ant vidutinio stiprumo ugnies užvirinkite pieną.

  2. Suberkite dribsnius, sumažinkite temperatūrą, sudėkite trintą moliūgą, ispaninio šalavijo sėklas, virkite 5-7 minutes.

  3. Suberkite prieskonius, druską, supilkite vanilės ekstraktą, virkite dar 5-7 minutes.

  4. Burnoje tirpstanti sveika košė puikiai dienos pradžiai!

Receptą atsiuntė: Rasa

Komentarai

Greita receptų paieška