Avižinis apkepas su vaisiais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Pienas, 0,5 l
  • Avižiniai dribsniai, 300 gr.
  • Kiaušiniai, 5 vnt.
  • Kondensuotas pienas, 0,5 skard.
  • Cukrus, 1 v.š.
  • Cinamonas, 1 v.š.
  • Vaisiai, 2 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite pienišką avižinę košę su cukrumi, atvėsinkite.

  2. Įmaišykite kiaušinius, kondensuotą pieną, cinamoną ir pjaustytus šviežius arba džiovintus vaisius (tai gali būti obuoliai, persikai ir pan.)

  3. Sukrėskite masę į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15-20 min.

Komentarai

Greita receptų paieška