Baklažanų suktinukai su feta

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Baklažanai, 2 vnt.
  • Pomidorai, 2 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Graikiniai riešutai, 70 gr.
  • Feta, 200 gr.
  • Petražolės, 1 pund.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus nuplaukite, supjaustykite 5 mm storio juostomis.

  2. Apkepkite baklažanų juosteles, įpylę į keptuvę 1 šaukštą aliejaus (kepkite po 3 minutes iš abiejų pusių). Palaikykite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

  3. Supjaustykite pomidorus riekutėmis. Paruoškite įdarą: susmulkinkite petražoles ir fetą, užpilkite likusį šaukštą aliejaus ir gerai išmaišykite.

  4. Ant kiekvienos baklažano riekutės dėkite po 1-2 šaukštelius paruošto įdaro, gabaliuką pomidoro ir riešuto puselę. Susukite ir patiekite.

  5. Patiekalas labai paprastas ir greitai paruošiamas, įdaras labai švelnus ir skanus - išmėginkite!

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai

Greita receptų paieška