Birus keksas su riešutais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Sviestas, 150 gr.
  • Cukrus, 150 gr.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Miltai, 1 stikl.
  • Krakmolas, 0,75 stikl.
  • Riešutai
  • Šokoladas, 100 gr.
  • Aliejus formai patepti
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite minkštą sviestą su cukrumi, po vieną įmaišykite trynius, suberkite miltus, krakmolą ir vėl išmaišykite.

  2. Atsargiai įmaišykite į tešlą gerai išplaktus baltymus, riešutus ir tarkuotą šokoladą.

  3. Kepkie 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 45-50 minučių.

Receptą atsiuntė: Eglė

Komentarai

Greita receptų paieška