Briuselinių kopūstų traškučiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Plonai supjaustyti briuseliniai kopūstai, 220 gr.
  • Alyvuogių aliejus, 1 v.š.
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 2 v.š.
  • Česnako milteliai, 1 v.š.
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

  2. Dideliame dubenyje sumaišykite kopūstus, alyvuogių aliejų, sūrį, druską, pipirus ir česnako miltelius. Paskleiskite viską ant kepimo skardos.

  3. Kepkite 10 minučių, tada apverskite ir kepkite dar 8-10 min., kol gražiai apskrus.

  4. Patiekite su mėgstamu padažu. Sveikas ir skanus užkandis, kurį labai lengva paruošti!

Receptą atsiuntė: Evelina

Komentarai

Greita receptų paieška