Bulgariška agurkų šaltsriubė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kefyras, pasukos arba natūralus jogurtas, 1 l
  • Agurkai, 6 vnt.
  • Česnako skiltelės, 6 vnt.
  • Graikiniai riešutai, 1 stikl.
  • Kalendrų ir krapų pagal skonį
  • Druska
  • Pipirai
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurkus nulupkite, perpjaukite išilgai, sėklas išskobkite ir išmeskite. Supjaustykite agurkus.

  2. Pertrinkite trintuvu riešutus, česnaką, druską ir pipirus.

  3. Susmulkinkite žalumynus.

  4. Viską sudėkite į puodą, užpilkite kefyru ir pastatykite į šaldytuvą porai valandų.

  5. Jei pageidaujate, į sriubą taip pat galima įdėti cukinijos, ridikėlių arba mėtų.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai

Greita receptų paieška