Bulvių apkepas su kepenimis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Virtos bulvės, 250 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Maltos kepenys, 100 gr.
  • Džiūvėsėliai, 10 gr.
  • Sviestas, 80 gr.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepinkite virtas bulves, įmuškite kiaušinį, įdėkite, sviesto, druskos ir išmaišykite. Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite džiūvėsėliais, sudėkite pusę bulvių masės.

  2. Sudėkite maltą mėsą (galima naudoti nebūtinai kepenis).

  3. Sukrėskite likusias bulves, pabarstykite džiūvėsėliais, pašlakstykite riebalais.

  4. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė: Vilma

Komentarai

Greita receptų paieška