Česnakinė duona

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Sviestas, 120 gr.
  • Batonas, 1 vnt.
  • Švieži žalumynai, 1 pund.
  • Druska
  • Česnakas
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite žalumynus ir česnaką, gerai išmaišykite su minkštu sviestu.

  2. Supjaustykite batoną riekelėmis, aptepkite jas paruošta mase ir vėl sudėkite taip, kad išeitų sveikas batonas.

  3. Suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 10-15 minučių, tada foliją šiek tiek praskleiskite ir dar keletą minučių apkepkite. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Erika

Komentarai (1)

vitalijus 2013-01-28 14:25
nem nem nem
Greita receptų paieška