Cukruotos spanguolės

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Spanguolės (šviežios arba šaldytos), 100 gr.
  • Cukraus pudra, 70 gr.
  • Cukrus, 50 gr.
  • Vanduo, 2 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Spanguoles nuplaukite (arba atitirpinkite).

  2. Pasiruoškite sirupą: į puodą supilkite vandenį ir cukrų, užvirinkite ir maišykite, kol cukrus ištirps.

  3. Sirupą atvėsinkite tiek, kad būtų šiltas, suberkite į jį uogas ir išmaišykite, kad sirupas padengtų visą jų paviršių.

  4. Greitai išgriebkite ir pavoliokite cukraus pudroje.

  5. Išdėliokite ant kepimo popieriaus ir leiskite šiek tiek apdžiūti.

Receptą atsiuntė: Erika

Komentarai

Greita receptų paieška