Fetos ir graikiško jogurto užtepėlė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Feta, 340 gr.
  • Graikiškas jogurtas, 1 stikl.
  • Kreminis sūris, 220 gr.
  • Alyvuogių aliejus, 0,25 stikl.
  • 1 citrinos sultys ir žievelė
  • Druska, 1 žiups.
  • Aitriųjų paprikų dribsniai, 1 žiups.
  • Švieži smulkinti krapai, 2 v.š.
  • Supjaustytas agurkas, 75 gr.
  • Perpjauti vyšniniai pomidorai, 75 gr.
  • Skrebučiai arba krekeriai patiekimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame dubenyje plaktuvu iki purios masės išplakite fetą, graikinį jogurtą, kreminį sūrį, aliejų, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, pagardinkite druska, krapais ir paprikų dribsniais.

  2. Sudėkite masę į dubenį, kuriame patieksite, viršų pabarstykite supjaustytais pomidoriukais, agurkais ir trupučiu krapų, šiek tiek pašlakstykite aliejumi.

  3. Valgykite su skrebučiais, krekeriais, kukurūzų traškučiais, pita ar tiesiog su duona arba batonu.

Receptą atsiuntė: Anastasija

Komentarai

Greita receptų paieška