Garstyčių duonelė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 600 gr.
  • Garstyčios, 1,5 v.š.
  • Majonezas, 4 v.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Kefyras, 200 ml
  • Cukrus, 1 žiups.
  • Kiaušinio baltymai, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus, garstyčias, majonezą, mieles, druską, kefyrą ir cukrų gerai išminkyti.

  2. Suformuoti duonos kepaliuką. Palikti šiltai 30 minučių, kad pakiltų.

  3. Ištepti išplaktu kiaušinio baltymu ir kepti pirmąsias 15 minučių 200-220 laipsnių orkaitėje. Po to sumažinti temperatūrą iki 180-190 laipsnių ir kepti dar apie 45 minutes. (Duonelė turi būti gražios gelsvos spalvos).

Receptą atsiuntė: Oresta

Komentarai (1)

larisa 2012-11-18 18:49
praleidai mieles. kiek is tikruju ju reikia?
Greita receptų paieška