Puode užvirinkite apie litrą pasūdyto vandens, tada sumažinkite temperatūrą.
Daržoves galite rinktis pagal savo skonį. Pavyzdžiui, tinka morkos, salierai (reikia supjaustyti kubeliais).
Sudėkite daržoves į garų puodą arba į sietelį ir užkelkite su juo virš verdančios vandens. Uždenkite dangtį ir garinkite 5-7 minutes.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių (ten šiltai laikysime daržoves, kol garuose virs žuvis)
Pamaišykite. Sudėkite žirnelius ir garinkite dar 5 minutes.
Daržoves sudėkite į indą ir padėkite į įkaitintą orkaitę.
Stambiai supjaustykite žuvį, nuimkite odą. Užberkite prieskonių, galite apšlakstyti citrinos sultimis. Virkite garų puode tol, kol lašišos vidus įgis šviesiai rausvą spalvą (maždaug 10-15 minučių).
Patiekite kartu su daržovėmis.
Komentarai