Įkaitinkite keptuvę, įpylę 2 arb. š. aliejaus. Pakepinkite askaloninius česnakus - kol pasidarys trapūs, tuomet dėkite grybus ir kepkite, iki kol švelniai paruduos. Įpilkite padažus, sezamo aliejaus., sudėkite prieskonius. Šiek tiek pakepinę, išjunkite kaitrą.
Paruoškite ryžius virimui. 2 stiklinėms ryžių reikia dvigubai tiek vandens - 4 stiklinių.
Išvirę ryžius, sumaišykite juos su keptuvės turiniu. Pridėkite kepintus kaštonus ir viską pakepkite dar apie 30-35 min. Pasitelkus kiniškas lazdeles, galima jomis estetiškai išmaišyti ir sukombinuoti patiekalą.
Jei trūksta prieskonių ir padažų - pridėkite pagal skonį. Norint geresnio patiekalo skonio, galima jį dar palaikyti uždengtoje keptuvėje apie 20 min. Papuoškite patiekalą pabarstę smulkintų askaloninių česnakų. Skanaus!
Komentarai