Grybų salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Voveraitės, 500 gr.
  • Obuoliai, 3 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 3 v.š.
  • Miltai, 1 v.š.
  • Sultinys, 0,5 stikl.
  • Druska
  • Krapai
  • Grietinė, 0,5 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdytame vandenyje išvirkite grybus, tada juos nusunkite, supjaustykite ir apkepkite, tada šiek tiek apkepkite supjaustytus obuolius.

  2. Į keptuvę įberkite miltų, įpilkite sultinio, pasūdykite ir kaitinkite, kol sutirštės.

  3. Sudėkite grybus, grietinę ir viską užvirinkite.

  4. Pabarstykite žalumynais ir patiekite su šviežiais pomidorais.

Receptą atsiuntė: Veronika

Komentarai

Greita receptų paieška