Guliašas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kiauliena, 800 gr.
  • Česnakai, 2 skilt.
  • Svogūnai, 1 vnt.
  • Pomidorai, 3 vnt.
  • Bulvės, 600 gr.
  • Druska, 1 žiups.
  • Morka, 1 vnt.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Sultinys
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite mėsą gabaliukais ir sumaišykite su smulkintais česnakais bei aliejumi, palikite pasimarinuoti 10-15 minučių.

  2. Svogūną supjaustykite kubeliais, pomidorius perpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę.

  3. Morką sutarkuokite ir sumaišykite su mėsa.

  4. Šiek tiek pakepkite mėsą ir sudėkite ją į puodą kartu su svogūnais bei pomidorais. Įpilkite sultinio, įberkite druskos, troškinkite 50 min. Likus 15 minučių iki virimo pabaigos, sudėkite supjaustytas bulves.

Receptą atsiuntė: Rugilė

Komentarai (8)

jurga 2015-02-03 18:17
As apkepinu mesa pries troskinant, bet seip skanu :)
edita 2012-09-04 15:24
iki vengrisko guliaso dar tolokai..visiskai netaip daromas..
Algimantas 2012-07-24 15:19
prie dzukinukes karstas uzkandis,jega...
rasa 2012-07-22 16:16
skanu,bet as pirmiausia pakepinu mesyte,o tik poto troskinu.
danute 2012-06-24 13:57
jei dadedi paprikos,dar skaniau:)
Diana 2012-06-24 13:28
tai jug paprastas guliasas!
zydre 2012-06-24 13:04
isbandysim
Rugile 2012-06-23 18:18
labai skanu!!!!!!!!!!!!!
Greita receptų paieška