Išverdame kiaušinius. Kad lukštas būtų minkštesnis ir neįskiltų, į užvirusį vandenį įpilame šaukštelį acto ir įberiame šiek tiek druskos. Verdu maždaug 15 minučių po užvirimo. Išvirusius kiaušinius pamerkiame į šaltą vandenį ir leidžiame atvėsti.
Kiaušinius nulupame, perpjauname pusiau, ir trynius sudedame į dubenėlį. Į tą patį dubenėlį dedame avokadą, įspaudžiame česnaką, laimo sultis, ir viską sutriname šakute iki vientisos masės. Įmaišome smulkintus svogūnų laiškus, garstyčias, įberiame šiek tiek druskos ir pipirų, viską išmaišome.
Į kiaušinių puseles dedame paruoštą idarą, apiberiame paprikos prieskoniais, galime papuošti žalumynais.
Skanaus!
Komentarai