Įdarytos paprikos vegetarams

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Ryžiai, 200 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Pievagrybiai, 100 gr.
  • Morkos, 2 vnt.
  • Fermentinis sūris, 100 gr.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Pomidorų padažas, 10 gr.
  • Prieskoniai
  • Paprikos, 4 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepinkite svogūnus, tada suberkite smulkintus grybus ir dalį tarkuotų morkų, kepkite 5–6 minutes.

  2. Sudėkite virtus ryžius. Viską gerai išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais ir pakepkite apie porą minučių.

  3. Nupjaukite paprikų viršūnėles, išimkite sėklas ir prikimškite paruošto įdaro.

  4. Įdarytas paprikas sudėkite į uždengiamą kepimo indą, įpilkite vandens, kad semtų maždaug 3 cm.

  5. Viską apibarstykite likusia tarkuota morka ir daržovėms skirtais prieskoniais. Dėkite uždengtą indą į vidutinio karštumo orkaitę ir kepkite pusvalandį.

  6. Ištraukite indą, kiekvieną papriką apibarstykite tarkuotu sūriu, supilkite pomidorų tyrę ir dar 10 minučių kepkite atidengtame inde.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai

Greita receptų paieška