Itališkas omletas su Briuselio kopūstais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Briuselio kopūstai, 500 gr.
  • Kiaušiniai, 6 vnt.
  • Svogūnas, 1
  • Žirneliai, 100 gr.
  • Tarkuotas sūris, 150 gr.
  • Aliejaus kepimui
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Pienas, 2 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną plonai supjaustykite ir apkepkite aliejuje (apie 3 min.).

  2. Sudėkite kopūstus, pabarstykite druska ir pipirais. Gaminkite pamaišydami 5 min.

  3. Išplakite kiaušinius su pienu, žiupsneliu druskos ir pipirų, suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

  4. Supilkite plakinį ant kopūstų, viršų pabarstykite žirneliais ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 10 min.

Receptą atsiuntė: Miglė

Komentarai

Greita receptų paieška