Itališkas prieskonių mišinys salotų užpilui

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
16
Ingredientai:
  • Česnakinė druska, 1 v.š.
  • Svogūnų milteliai, 1 v.š.
  • Cukrus, 1 v.š.
  • Džiovinti raudonėliai, 2 v.š.
  • Malti juodieji pipirai, 1 a.š.
  • Džiovinti čiobreliai, 0,5 a.š.
  • Džiovinti bazilikai , 1 a.š.
  • Salierų druska, 0,25 a.š.
  • Druska, 2 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Nedideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Laikykite sandariame inde.

  2. Užpilas ruošiamas taip: sumaišykite 1/4 stiklinės acto, 2/3 stiklinės aliejaus, 2 šaukštus vandens ir 2 šaukštus prieskonių mišinio.

  3. Šis prieskonių mišinys gali tapti puikia dovana mėgstantiems gaminti artimiesiems ir draugams.

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai

Greita receptų paieška