Itališkos „Caprese“ salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Mocarela sūris, 2 pak.
  • Dideli pomidorai, 4 vnt.
  • Džiovintas bazilikas, 1 a.š.
  • Rukola (gražgarstė), 50 gr.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Druska, 1 a.š.
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Balzamiko actas, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:

Nuplaukite rukolą, nusausinkite ir dėkite į lėkštę. Ant viršaus uždėkite pomidorą, pjaustytą riekelėmis, tuomet - mocarelos sūrį, užberkite džiovinto baziliko (galitee naudoti šviežius lapelius). Užpilkite balzamniko acto ir alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Zita

Komentarai

Greita receptų paieška