Kalėdiniai mini keksiukai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
24
Ingredientai:
  • Miltai, 200 gr.
  • Cukraus pudra, 100 gr.
  • Augalinis aliejus, 100 ml
  • Pienas, 75 ml
  • Didelis kiaušinis, 1 vnt.
  • Juodasis šokoladas (tarkuotas), 50 gr.
  • Džiovintų vaisių "faršas" su jūsų mėgstamais prieskoniais, 1 v.š.
  • Tarkuotas baltasis šokoladas, 50 gr.
  • Džiovintos spanguolės, 50 gr.
  • Kepimo milteliai, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.

  2. Išmaišykite miltus, kepimo miltelius, cukraus pudrą, po truputį įmaišykite aliejų, pieną, kiaušinį. Padalinkite masę į dvi dalis. Į vieną įmaišykite juodąjį šokoladą ir džiovintų vaisių "faršą" su prieskoniais, į kitą - baltąjį ir džiovintas spanguoles.

  3. Padalinkite viską į 24 mini keksiukų formeles ir kepkite apie 20 minučių, arba kol paruduos.

  4. Patiekite šiltus. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Renata

Komentarai

Greita receptų paieška