Kepti briuselio kopūstai apelsinų padaže

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Briuselio kopūstai, 500 gr.
  • Apelsino žievelė (nutarkuota), 2 v.š.
  • Apelsinų sultys, 0,5 stikl.
  • Imbieras (tarkuotas), 1 v.š.
  • Sojos padažas, 2 v.š.
  • Alyvuogių aliejus, 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Alyvuogių aliejų išmaišykite su sojos padažu, pilkite apelsinų sultis, dėkite nutarkuotą apelsino žievelę ir tarkuotą imbierą. Gerai išplakite. Gautą padažą supilkite ant nuvalytų, po vieną išskaidytų briuselio kopūstų, išmaišykite.

  2. Briuselio kopūstus suberkite į kepimo skardelę. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 min.

  3. Puikus garnyras ar užkandis!

Receptą atsiuntė: Toma

Komentarai

Greita receptų paieška