Kiaulieną supjaustykite maždaug 3 cm dydžio gabaliukais, sudėkite į dubenėlį ir sumaišykite su 2 šaukštais miltų, druska ir pipirais.
Padalinkite mėsą į kelias porcijas ir apkepkite aliejuje ant vidutinio stiprumo ugnies (vienai "partijai" - apie 6 minutes). Išimkite į lėkštę.
Tame pačiame aliejuje apkepkite smulkintą svogūną, kol pagels (apie 3 min.). Suberkite likusius miltus ir pamaišydami kepkite dar minutę.
Supilkite sultinį ir vandenį, sudėkite garstyčias, užvirinkite.
Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis, bulves supjaustykie nedideliais gabaliukais. Sudėkite į puodą kopūstus ir bulves, įberkite 3/4 šaukštelio druskos, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
Po to sdėkite kubeliais supjaustytus obuolius ir mėsą, troškinkite dar 10 minučių. Pabaigoje sudėkite petražoles.
Komentarai (1)