Kiniškai paruošta kiauliena

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiauliena, 500 gr.
  • Sojų padažas, 100 ml
  • Konservuoti ananasai, 300 gr.
  • Miltai, 1 v.š.
  • Krakmolas, 1 v.š.
  • Pomidorų pasta, 4 v.š.
  • Cukrus, 40 gr.
  • Aliejus kepimui
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite mėsą nedideliais gabaliukais, apipilkite sojų padažu, sudėkite krakmolą, miltus ir gerai išmaišykite. Palikite 5-7 min.

  2. Kol mėsa marinuojasi, apkepkite aliejuje ananasus. Išgriebkite juos, tame pačiame aliejuje apkepkite mėsą, kol užsidės plutelė ir gabaliukai nelips vienas prie kito.

  3. Sumaišykite pomidorų pastą ir cukrų, supilkite į keptuvę su mėsa, sudėkite ananasus, išmaišykite ir troškinkite 15-20 minučių. Jei trūksta skysčio, įpilkite truputį ananasų sirupo.

  4. Patiekite su bulvėmis arba ryžiais.

Receptą atsiuntė: Goda

Komentarai

Greita receptų paieška