Kiniškai paruošta vištiena

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Morkos, 3 vnt.
  • Agurkas, 1 vnt.
  • Medus, 2 v.š.
  • Česnakas, 1 skilt.
  • Pomidorų padažas, 2 v.š.
  • Prieskoniai
  • Aliejus
  • Vištienos krūtinėlė, 2 vnt.
  • Sezamų sėklos, 2 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite gabaliukais, česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, suberkite vištieną.

  2. Palaukite, kol mėsa pabals, tada sumažinkite temperatūrą ir suberkite šiaudeliais supjaustytas morkas.

  3. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol jos suminkštės. Tada sudėkite šiaudeliais pjaustytą agurką.

  4. Galiausiai įdėkite medaus, prieskonių, užpilkite padažo, pakaitinkite ir apibarstykite sezamų sėklomis.

  5. Patiekite su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Estera

Komentarai (3)

as 2012-12-10 16:19
Vištienos prieskonių
rasa 2012-07-30 13:11
o kokiu prieskoniu deti?
vaida 2012-07-12 16:26
ne ne pomidoru padazu gaminti si patiekala o sojos padazu nes kinai beveik nenaudoja pomidoru padazo.
Greita receptų paieška