Kopūstų pyragas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kopūstai, 600 gr.
  • Faršas, 500 gr.
  • Miltai, 5 v.š.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Svogūnai, 2 vnt.
  • Morkos, 3 vnt.
  • Sūris, 100 gr.
  • Majonezas, 4 v.š.
  • Aliejus kepimui
  • Žalumynai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais arba sutrinkite smulkintuvu.Sudėkite kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius ir miltus, išmaišykite.

  2. Keptuvėje iškepkite kopūstų blynus, atvėsinkite.

  3. Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite, viską apkepkite ir pagardinkite druska bei pipirais.

  4. "Pertepkite" blynus pasūdytu faršu, ant kiekvieno sluoksnio uždėkite morkų, svogūnų ir žalumynų.

  5. Aptepkite sūrio ir majonezo mase, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 20-30 minučių.

Receptą atsiuntė: Erika

Komentarai

Greita receptų paieška