Pirmiausiai išsivirkite atskirame puode ryžius, šiek tiek pasūdykite juos.
Pradėkite virti grybus puode, kol jie visiškai suminkštės. Kiek tai užtruks, priklauso nuo grybų dydžio, tačiau įprastai virimas trunka apie 5–10 minučių. Norėdami išbandyti, išimkite vieną grybą iš puodo, palaukite, kol jis atvės, tada patikrinkite peiliu ar dantų krapštuku - ar suminkštėjo.
Įmeskite svogūną į nelipnią keptuvę, įpylę porą šaukštų aliejaus, ir kepkite 2–3 minutes, kol švelniai paruduos.
Tuo tarpu paruoškite glazūrą: sumaišydami kartu tamari arba sojos padažą, miso pastą, obuolių actą, klevų sirupą ir vandenį.
Pievagrybius nusausinkite ir nuplaukite, tuomet suberkite į keptuvę. Pašildę maždaug minutę, supilkite glazūrą ir įdėkite imbiero miltelių. Virkite dar 2–3 minutes ant vidutinės ugnies, maišydami, kol glazūra sutirštės.
Patiekite kartu su ryžiais giliame dubenėlyje. Skanaus!
Komentarai