Lašiša su kriaušėmis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Cinamono lazdelė, 150 gr.
  • Kriaušės, 1 vnt.
  • Pomidorai, 2 vnt.
  • Čiobreliai, 2 žiups.
  • Rozmarinas, 2 žiups.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Medus, 0,5 a.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Žalumynai (įvairūs), 5 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sūdytą arba rūkytą lašišos filė supjaustyti juostelėmis.

  2. Iš kriaušių minkštimo su specialiu šaukšteliu išspausti rutuliukus.

  3. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis ir išpjauti sėklas.

  4. Į lėkštes ratu sudėti pomidorus, ant viršaus uždėti kriaušių rutuliukus, o ant kriaušių – susuktas lašišos juosteles.

  5. Alyvuogių aliejų sumaišyti su čiobreliais, rozmarinais ir medumi. Užpilti ant lašišos.

  6. Jei norisi, viską apibarstyti druska ir pipirais. Papuošti žalumynų šakelėmis.

Receptą atsiuntė: Odeta

Komentarai

Greita receptų paieška