Lengvi pusryčiai smaližiams

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
15
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 200 gr.
  • Cukrus, 1 v.š.
  • Saulėgrąžos, 100 gr.
  • Kriaušės, 2 vnt.
  • Bananai, 2 vnt.
  • Džiovinti abrikosai, 100 gr.
  • Aliejus
  • Natūralus jogurtas, 200 gr.
  • Sutirštintas pienas, 2 v.š.
  • Kviečių gemalai, 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Avižų dribsnius ir cukrų pakepkite su trupučiu aliejaus, tada sudėkite saulėgrąžas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, bananų griežinėlius, supjaustytus abrikosus.

  2. Paruoškite padažą (sumaišykite sutirštintą pieną su kviečių gemalais ir jogurtu).

  3. Apipilkite salotas ir patiekite.

Komentarai

Greita receptų paieška