Lengvos itališkos salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Ingredientai:
  • Brokoliai, 100 gr.
  • Žiediniai kopūstai, 100 gr.
  • Apelsinai, 2 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 30 ml
  • Pipirai
  • Druska
  • Kaparėliai
  • Rožiniai pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį vandenį sudėkite žiedinius ir briuselio kopūstus, virkite 3 minutes ir nusunkite.

  2. Nutarkuokite apelsino žievelę, išspauskite vieno vaisiaus sultis, sumaišykite jas su alyvuogių aliejumi, druska, pipirais (dėkite jų pagal skonį).

  3. Lėkštėje išdėliokite apelsinų riekeles, ant viršaus sudėkite atvėsusius kopūstus, užpilkite paruoštu užpilu. Pabarstykite kaparėliais ir rožiniais pipirais.

Receptą atsiuntė: Jolanta

Komentarai

Greita receptų paieška