Lietiniai su obuolių įdaru

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Miltai, 200 gr.
  • Vanduo, 180 ml
  • Pienas, 180 ml
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Druska, 1 žiups.
  • Obuoliai, 2 vnt.
  • Cukrus, 2 v.š.
  • Cinamonas, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, vandens, pieno, kiaušinių ir druskos užmaišykite tešlą ir iškepkite blynus.

  2. Obuolius supjaustykite gabaliukais, sumaišykite su cukrumi ir cinamonu.

  3. Įdarą dėkite ant blynų ir susukite voleliu arba sulankstykite vokeliu.

  4. Jeigu norite, blynus dar kartą apkepkite.

Receptą atsiuntė: Raimonda

Komentarai

Greita receptų paieška