Makaronai su avokadų padažu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Ilgi makaronai, 450 gr.
  • Sunokęs avokadas, 1 vnt.
  • Švieži bazilikai, 3 sauj.
  • Alyvuogių aliejus, 70 ml
  • Kepinti kedrų riešutai, 1 sauj.
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 1 sauj.
  • Perpjauti vyšniniai pomidorai, 1 stikl.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame puode užvirinkite pasūdytą vandenį ir išvirkite makaronus taip, kaip nurodyta ant pakuotės (makaronai turi būti "al dente", t.y. truputį kietoki, nepervirę). Nusunkite, atidėkite stiklinę vandens, kuriame virė makaronai.

  2. Sudėkite makaronus atgal į puodą. Elektriniu smulkintuvu iki kreminės konsistensijos pertrinkite avokado minkštimą, riešutus, bazilikus, alyvuogių aliejų, Parmezano sūrį, pagal skonį pabarstykite druska (jei per tiršta, įpilkite dar šlakelį aliejaus).

  3. Sudėkite paruoštą masę ant makaronų, užpilkite puse stiklinės palikto vandens, išmaišykite (jei reikia - įpilkite dar šiek tiek).

  4. Sudėkite pomidorus, išmaišykite.

  5. Patiekite pabarstę trupučiu tarkuoto Parmezano sūrio.

Receptą atsiuntė: Milda

Komentarai

Greita receptų paieška