Makaronai su lašiša ir žirneliais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Česnakas, 1 skilt.
  • Sviestas, 1 a.š.
  • Sultinys, 200 ml
  • Grietinė, 150 gr.
  • Krienai, 1 v.š.
  • Lašiša, 100 gr.
  • Petražolės
  • Krapai
  • Baltieji pipirai
  • Makaronai, 300 gr.
  • Žirneliai, 150 gr.
  • Kiaušinio trynys, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Makaronus išvirkite, svogūną ir česnaką supjaustykite ir pakepinkite svieste.

  2. Suberikite šaldytus žirnelius, supilkite sultinį, paskaninkite juodaisiais pipirais, sudėkite gabalėliais supjaustytą lašišą ir troškinkite apie 5 minutes.

  3. Įmaišykite grietinės ir krienų, užvirinkite padažą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite kiaušinio trynį.

  4. Apipilkite spagečius ir pabarstykite žalumynais.

Receptą atsiuntė: Kamilė

Komentarai

Greita receptų paieška