Makaronai su padažu ir pupelėmis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Makaronai, 350 gr.
  • Pienas, 2 stikl.
  • Česnako milteliai, 1 a.š.
  • Džiovintas čiobrelis, 0,5 a.š.
  • Tarkuotas imbieras, 1 a.š.
  • Maistinės mielės, 4 a.š.
  • Druska, 2 a.š.
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Norimi žalumynai, 1 sauj.
  • Pievagrybiai (nebūtina), 4 vnt.
  • Konservuotos didelės pupelės, 1 skard.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir ant silpnos ugnies pakaitinkite pieną, česnako miltelius, džiovintą čiobrelį, tarkuotą imbierą. Po kelių minučių įdėkite maistines mieles ir gerai išmaišykite.

  2. Įberkite druską ir pipirus į padažą. Dėkite pjaustytus žalumynus, pakeptus grybus, pupeles. Viską užkaitinkite ir sumaišykite su makaronais, pakepkite ant vidutinės ugnies, bemaišant, apie 5 minutes. Patiekite pabarstę šviežio čiobrelio šakelių arba čili prieskonių. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Kamilė

Komentarai

Greita receptų paieška