Į vidutinio dydžio puodą įpilkite alyvuogių aliejų ir dažnai maišydami ant vidutinės ugnies pakepkite smulkintus kubeliais askaloninius črsnakus, svogūnus ir paprastus česnakus, kol jie pasidarys aukso spalvos.
Šiek tiek patrinkite vyšninius pomidorus su mediniu šaukštu, tuomet suberkite ir juos į puodą. Įpilkite pomidorų pastos, agavos sirupo arba medaus, įberkite druską bei pipirus. Tada sumažinkite kaitrą iki silpnos ugnies, uždenkite puodą ir dažnai maišydami troškinkite viską apie 30 min.
Kol troškinasi padažas, išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas ant pakuotės. Suberkite makaronus į padažo dubenį, gerai išmaišykite. Patiekite dubenėlyje su smulkintais šviežio raudonėlio arba baziliko lapeliais. Skanaus!
Komentarai