Makaronų dubenėlis su kremišku padažu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Raudonoji paprika, 1 vnt.
  • Anakardžiai, 0,5 stikl.
  • Veganiškas sūris, 100 gr.
  • Vanduo arba augalinis pienas, 0,75 stikl.
  • Alyvuogių aliejus, 6 v.š.
  • Česnakas, 4 skilt.
  • Pomidorų pasta, 1 a.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Makaronai, 300 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Užmerkite anakardžius vandenyje ir palikite mirkti visą naktį. Tuomet sutrinkite juos trintuve, įpilę šiek tiek vandens arba augalinio pieno.
    Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas ant pakuotės.

  2. Įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus pakepkite smulkintą česnaką, kol švelniai paruduos. Tuomet įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite joje papriką apie 30 minučių. Išėmę papriką, ją nulupkite.

  3. Viską: pakepintą česnaką, papriką, sūrį, pomidorų pastą, trintus anakardžius, druską ir pipirus, dėkite į trintuvą ir gerai sutrinkite.
    Patiekite ant makaronų padažą šaltą arba, jeigu norite, pašildykite keptuvėje. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Birutė

Komentarai

Greita receptų paieška