Makaronų „lizdeliai“ su įdraru

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Ilgi makaronai, 200 gr.
  • Virta/rūkyta vištienos filė, 1 vnt.
  • Pievagrybiai, 400 gr.
  • 10 % grietinėlė, 350 ml
  • Miltai, 1 v.š.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius supjaustykite ir pakepkite uždengę dangčiu, kad iš pradžių truputį pasitroškintų, o vėliau - apskrustų.

  2. Sudėkite kubeliais supjaustytą vištieną, kartu apkepkite.

  3. Kitoje keptuvėje šiek apkepkite miltus, kol gražiai pagels, pamaišydami supilkite grietinėlę, užvirinkite ir pagardinkite druska.

  4. Supilkite padažą į keptuvę su vištiena ir grybais.

  5. Išvirkite makaronus, padarykite iš jų lizdelius ir įdėkite paruošto įdaro. Papuoškite žalumynais.

Receptą atsiuntė: Emilija

Komentarai

Greita receptų paieška