Marinuoti burokėliai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Burokėliai, 1 kg
  • Baltojo arba raudonojo vyno acto, 500 ml
  • Druska, 1 žiups.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Raudonėliai, 1 v.š.
  • Čili pipiras, 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 500 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlius apiplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Pravėsus nulupkite ir supjaustykite pusės piršto storumo riekelėmis.

  2. Vyno actą sumaišykite su aliejumi, raudonėliais, smulkiai supjaustytu čili, kapotais česnakais. Šiuo mišiniu užpilkite burokėlius ir parą palaikykite šaldytuve. Išimkite iš marinato ir tiekite.

  3. Skanu valgyti su ožkos sūriu, tinka tiekti su žuvimi.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai

Greita receptų paieška