Medaus ir sojų padažo marinatas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Sojų padažas, 100 ml
  • Terijakio padažas, 20 ml
  • Medus, 1 v.š.
  • Rudasis cukrus, 1 žiups.
  • 1 apelsino sultys
  • Garstyčios, 1 a.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite šakute abu padažus ir cukrų, įmaišykite perkoštas sultis (be minkštimo), medų ir garstyčias.

  2. Mėsą marinuokite šiame mišinyje 30-40 minučių. Papildomai druskos dėti nereikia - jos pakanka sojų padaže.

  3. Toks mišinys gerai limpa prie vištienos sparniukų, o ant keptos mėsos susidaro graži plutelė.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai

Greita receptų paieška