Mėsiška sriuba

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Jautiena, 500 gr.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Miltai, 1 v.š.
  • Druska
  • Morkos, 2 vnt.
  • Petražolės, 2 v.š.
  • Bulvės, 3 vnt.
  • Vanduo, 2 l
  • Pipirai
  • Kopūstai, 200 gr.
  • Poras, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustytą gabaliukais mėsą apkepkite aliejuje.

  2. Išmaišykite miltų, įpillkite vandens, uždenkite troškinkite, pabaigoje suberkite druską ir pipirus.

  3. Daržoves supjaustykite šiaudeliais, suberkite į 1,5 l verdančio vandens (išskyrus bulves).

  4. Po 5 min. sudėkite pjaustytas bulves, įberkite druskos, pipirų, sukrėskite guliašą ir truputį pavirkite. Sriubą galima sutirštinti, įdėjus pakepintų miltų.

Receptą atsiuntė: Viktorija

Komentarai

Greita receptų paieška