Mėsos keksas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Mėsa (virta vištiena, rūkyta šoninė ir pan.), 350 gr.
  • Virtos pupelės, 400 gr.
  • Sūris, 100 gr.
  • Grietinė, 100 gr.
  • Majonezas, 100 gr.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Miltai, 1 stikl.
  • Nugesinta soda, 1 a.š.
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius su grietine ir majonezu, sudėkite nugesintą sodą.

  2. Mėsą ir sūrį supjaustykite kubeliais, sudėkite virtas pupeles, žalumynus.

  3. Viską gerai išmaišykite, suberkite miltus ir vėl išmaišykite.

  4. Sudėkite masę į formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.

Receptą atsiuntė: Joana

Komentarai

Greita receptų paieška