Mini picutės su pievagrybiais ir špinatais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Nedidelės duonelės/ picos padai, 4 vnt.
  • Pesto padažas, 100 ml
  • Tarkuotas sūris, 125 gr.
  • Druska, 1 žiups.
  • Pipirai, 1
  • Picos prieskoniai, 1 a.š.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Pievagrybiai, 4 vnt.
  • Žemės riešutai, 1 sauj.
  • Šviežias bazilikas papuošimui, 1 sauj.
  • Špinatai, 1 sauj.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Dėkite duoneles ar picos padus ant kepimo popieriaus, įtepkite alyvuogių aliejumi, užpilkite pesto padažo, berkite tarkuotą sūrį, užberkite druskos, pipirų, picos prieskonių, pabarstykite žemės riešutų, ir smulkiai pjaustytų pievagrybių, bei špinatų. Kepkite apie 15 minučių.

  2. Iškepusias picas papuoškite šviežio baziliko lapeliais. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lilija

Komentarai

Greita receptų paieška