Moliūginė latė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Ingredientai:
  • Pienas (įprastas, sojų, migdolų ar avižų), 0,75 stikl.
  • Trintas moliūgas, 3 v.š.
  • Klevų sirupas ar kitas saldiklis, 1 a.š.
  • Tarkuotas muskato riešutas, 0,25 a.š.
  • Stipri kava, 0,33 stikl.
  • Cinamono lazdelė, 1 vnt.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite pieną į puodą, pastatykite ant vidutinio stiprumo ugnies. Sudėkite moliūgų tyrelę, supilkite klevų sirupą, suberkite muskatą ir įmeskite cinamono lazdelę. Kaitinkite, kol ims silpnai virti, tada nukaiskite.

  2. Jei pageidaujate, išplakite plaktuvu iki kreminės konsistencijos, ir supilkite į puoduką.

  3. Patiekite su cinamono lazdele ir žiupsneliu muskato.

  4. Puikus rudeniškas receptas kavos mėgėjams!

Receptą atsiuntė: Rasa

Komentarai

Greita receptų paieška