Moliūgo užkandėlė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Moliūgai, 1 vnt.
  • Česnakai, 2 skilt.
  • Prieskoniai, 1 pund.
  • Actas, 1 v.š.
  • Juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Cinamonas, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą nulupkite, supjaustykite ir apkepkite su česnaku.

  2. Išgriebkite iš keptuvės, nuvarvinkite, pabarstykite smulkintais žalumynais, cukrumi, cinamonu ir pipirais, užpilkite actu. Palaikykite pusvalandį ir patiekite.

Komentarai (1)

meta 2012-10-23 19:29
ar tai desertas?kaskaip nesuderinti prieskoniai...
Greita receptų paieška